280761 web
Itämerihaasteen valtakunnallinen vuosiseminaari Turussa 8.11.2018!

Ajankohtaista Itämerihaasteessa

Itämerihaasteessa on koko ajan monenlaista meneillään! Tässä osiossa voit lukea uutisiamme, tutustua uutislehtiseemme tai lukaista Itämeren pualest -blogia. Täältä löydät myös tiedot kaikista tapahtumista ja seminaareista, joissa olemme mukana.Tapahtuu juuri nyt!

13.12.2018 Itämerihaaste Linnan juhlissa - katso videohaastattelut ja lue uutiset

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kutsuivat vastaanotolle suomalaisia, jotka edistävät kestävää kehitystä ja ympäristösuojelua. Kutsuttujen joukossa olivat Itämerihaasteen Turun koordinaattori ja Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm ja Itämerihaasteen Helsingin koordinaattori Lotta Ruokanen.

Lue lisää

 

6.12.2018 Merensuojelu näkyy Linnan juhlissa myös käytännössä

Tasavallan presidentin kanslian mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tänä vuonna ympäristö. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kutsuneet vastaanotolle suomalaisia jotka edistävät kestävää kehitystä ja ympäristösuojelua. Kutsuttujen joukossa ovat Itämerihaasteen Helsingin koordinaattori Lotta Ruokanen ja Itämerihaasteen Turun koordinaattori ja Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm.

Lue lisää

 

20.11.2018 Itämeren ja Saaristomeren suojelun edistäminen mukana Linnan juhlissa

Tasavallan presidentin kanslian mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tänä vuonna ympäristö. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kutsuneet vastaanotolle niin pieniä kuin suuria ilmasto- ja ympäristötekoja tehneitä suomalaisia.

Lue lisää