Uutiset

13.12.2018 Itämerihaaste Linnan juhlissa - katso videohaastattelut ja lue uutiset

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio kutsuivat vastaanotolle suomalaisia, jotka edistävät kestävää kehitystä ja ympäristösuojelua. Kutsuttujen joukossa olivat Itämerihaasteen Turun koordinaattori ja Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm ja Itämerihaasteen Helsingin koordinaattori Lotta Ruokanen.

Lue lisää

 

6.12.2018 Merensuojelu näkyy Linnan juhlissa myös käytännössä

Tasavallan presidentin kanslian mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tänä vuonna ympäristö. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kutsuneet vastaanotolle suomalaisia jotka edistävät kestävää kehitystä ja ympäristösuojelua. Kutsuttujen joukossa ovat Itämerihaasteen Helsingin koordinaattori Lotta Ruokanen ja Itämerihaasteen Turun koordinaattori ja Saaristomeren Suojelurahaston toiminnanjohtaja Tove Holm.

Lue lisää

 

20.11.2018 Itämeren ja Saaristomeren suojelun edistäminen mukana Linnan juhlissa

Tasavallan presidentin kanslian mukaan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemana on tänä vuonna ympäristö. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ovat kutsuneet vastaanotolle niin pieniä kuin suuria ilmasto- ja ympäristötekoja tehneitä suomalaisia.

Lue lisää

 

14.11.2018 Itämerihaaste palkitsi tähtikumppaneitaan

Valtakunnallisessa verkostoitumisseminaarissa 8.11.2018 Turussa muistettiin vuosien varrella ansioituneita Itämerihaasteen verkostokumppaneita

Lue lisää

 

23.10.2018 Helsinki ja Turku tehostavat Itämeren suojelua - Itämerihaasteelle uusi kausi

Helsingin ja Turun kaupunginhallitukset päättivät eilisiltana jatkaa yksitoista vuotta sitten aloitettua Itämerihaastetta uudella viisivuotiskaudella sekä päivitetyllä yhteisellä toimenpideohjelmalla. Työ lähivesien ja Itämeren hyväksi jatkuu kaupunkien omassa toiminnassa sekä laajassa kumppaniverkostossa.

Lue lisää

 

26.9.2018 Täysin purjein kohti uutta kautta 2019-2023

Tervetuloa Itämerihaasteen valtakunnalliseen vuosiseminaariin, joka järjestetään tänä vuonna Turussa! Merkitse päivä 8.11.2018 jo kalenteriisi.

Lue lisää

 

11.9.2018 Itämeri-ilta Porvoossa 27.9.

Verkostomme jäsen Borgå Västra – Porvoo Läntinen Rotaryklubi järjestää 27.9. Itämeri-illan. Tapahtuma on avoin kaikille ja maksuton.

Lue lisää

 

7.9.2018 Pääkaupunkikseudun merialueilla poikkeuksellinen kesä

Meriveden lämpötilat nousivat erittäin korkeiksi ja sinileväkukinnat olivat laajoja.

Lue lisää

 

6.7.2018 Mihin Helsingin ja Turun kaupunkien tulisi satsata vesien ja Itämeren suojelussa tulevina vuosina?

Helsinki ja Turku valmistelevat kolmatta yhteistä Itämeri-toimenpideohjelmaa vuosille 2019–2023. Tänään aukeaa avoin verkkokysely, jossa kuka tahansa voi esittää uusia ideoita tai kertoa kantansa suunniteltuihin päämääriin ja toimenpideteemoihin.

Lue lisää

 

4.6.2018 Itämerihaaste Maailman merien päivän seminaarissa 8.6. Tiedekulmassa

Kesäkuussa vietetään vuosittain YK:n maailman merien päivää. Tänä vuonna Suomen merien päivän seminaarissa teemana on arktinen merentutkimus.

Lue lisää

 

Seuraavat